Top Model 3D

0 Reviews
Ean: 5390102520595

Geef alles wat je hebt en overtuig de jury dat jij de nieuwe Doutzen bent. Ben jij de volgende die moet vertrekken of is heb je de jury omvergeblazen met je fantastische prestatie op de catwalk. Poseer

  • €14,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon España Informática ES €19,98 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Electronics IT €19,98 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €22,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Geef alles wat je hebt en overtuig de jury dat jij de nieuwe Doutzen bent. Ben jij de volgende die moet vertrekken of is heb je de jury omvergeblazen met je fantastische prestatie op de catwalk. Poseer elegant tijdens fotoshoots, gebruik de juiste make cup en styling en laat die unieke indruk achter waar alle glamourbladen op zitten te wachten. Zorg ervoor dat je tegenstanders verbleken bij jou, er is maar een supermodel!3D: poseren is nog nooit zo echt geweest, ervaar het leven van een TOPMODEL. Kenmerken: - Fantastische 3D-graphics, maak gebruik van die unieke 3D features. - Augmented Reality incl: opslaanfunctie voor maken en delen van fotos. - Gyroscoop Controls voor fotoshoots en catwalk uitdagingen. - StreetPass -modus om te communiceren met andere spelers. - 3D - Photo - Feature : Neem echte 3D- fotos van jezelf en voeg ze toe, Test je IQ fashion en beantwoord de vragen. - Nintendo PlayCoins kunnen worden omgezet in nieuwe jurken en accessoires. - Verfijn je gevoel voor mode, make- up, poses en lifestyle in de vele minigames. - Ontdek een grote 3D-glamourwereld met Model Mansion, City en Luxury Hotel. - Volledig Nederlandstalig / Franstalig.
You should also check
Omen of Sorrow
Omen of Sorrow
MXGP
MXGP
Game Party
Game Party