Ziggurat

0 Reviews
Ean: 8718591182747

Ziggurat is de nieuwste first-person dungeon crawling game en combineert het beste van first person shooting en roguelike. Beheers de krachtige magie en kruip in de huid van een leerling-tovenaar. Ga

  • €2,73
  • €15,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €2,73 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €5,49 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €14,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ziggurat is de nieuwste first-person dungeon crawling game en combineert het beste van first person shooting en roguelike.

Beheers de krachtige magie en kruip in de huid van een leerling-tovenaar. Ga de strijd aan met machtige eindbazen, vind de weg door kamers met talloze uitdagingen en verzamel de schatten om je reis succesvol te laten verlopen.

Ziggurat is een kenmerkende terrasvormige piramide, voornamelijk gevonden in het oude Mesopotamië. Maar dat niet alleen, Ziggurat is ook een dungeon crawling FPS met de nadruk op tovenarij, epische eindbazen en kwaadaardige groentes. Ga het labyrint binnen en bied alle gevaren het hoofd om te bewijzen dat jij het in je hebt om een machtige magiër te worden! De nadruk ligt op snelle first person shooting met een combinatie van old school & moderne besturing en spelmechanieken. Voeg daar nog wat dungeon crawling en RPG/ roguelike elementen aan toe en ervaar dit leuke, uitdagende en gevarieerde spel zelf.
You should also check
Ziggurat
Ziggurat
Surf's Up
Surf's Up