Mortal Kombat XL

0 Reviews
Ean: 5051895402726

Inhoud Mortal Kombat XL: - Game Mortal Kombat X - Kombat Pack 1 - Speelbaar karakter Goro - Alle Skin Packs - Fatality Packs 1 en 2 - Kombat Pack 2 - 4 Nieuwe karakters: Alien-Tarkatan versie, Leather

  • €18,71
  • €29,87
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Marketplace Informática ES €18,71 Playstation 4 Buy it now!
CoolShop.nl NL €20,50 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €21,75 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,75 Playstation 4 Buy it now!
Amazon España Informática ES €23,30 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Electronics IT €23,65 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €25,12 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,87 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Inhoud Mortal Kombat XL:

- Game Mortal Kombat X
- Kombat Pack 1
- Speelbaar karakter Goro
- Alle Skin Packs
- Fatality Packs 1 en 2
- Kombat Pack 2
- 4 Nieuwe karakters: Alien-Tarkatan versie, Leatherface, Bo Rai Cho & Triborg.
- 2 Nieuwe Skin Packs
- 1 Nieuw Level.

Mortal Kombat XL is NetherRealm Studios' volgende langverwachte videogame in de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise en brengt de iconische franchise naar een nieuwe generatie. Mortal Kombat XL combineert een cinematische weergave met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit.

De game biedt een nieuwe ervaring die spelers in een voortdurende online strijd brengt, waar elk gevecht telt in de wereldwijde machtsstrijd. Spelers krijgen met Mortal Kombat XL voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties van ieder personage, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest iconische personages, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en kwaad vertegenwoordigen, die het verhaal compleet maken.

Kenmerken:

- Nieuwe en klassieke personages: Het aanbod aan personages bevat favorieten van de fans, zoals de klassiekers Scorpion, Sub-Zero, Raiden en Kano en nieuwe personages, zoals Cassie Cage, Kotal Kahn, Ferra-Torr en D'Vorah. Goed en kwaad nemen het tegen elkaar op.
- Personage variaties: Mortal Kombat XL biedt drie verschillende versies voor ieder speelbaar personage, met ieder hun eigen vechtstijl, speciale moves, vaardigheden en strategieën. De keuze van de speler beïnvloedt de stijl en algemene strategie van het spel.
- Epische, cinematische verhaallijn: Een diepgaande story modus die verder gaat tot wel 25 jaar na de gebeurtenissen van Mortal Kombat uit 2011 en die voortborduurt op het donkere verhaal en nieuwe personages introduceert, zoals Cassie Cage, dochter van de favorieten Sonya Blade en Johnny Cage.
- Viscerale Kombat: Mortal Kombat XL introduceert de volgende evolutie in gevechten met de terugkeer van de X-ray en Finishing Moves die brute gevechten met verbeterde graphics en animaties als nooit tevoren weergeeft.
You should also check
NBA 2k19
NBA 2k19