Guilty Gear Xrd Revelator

0 Reviews
Ean: 5060201655879

Guilty Gear Xrd - Revelator is de geüpdate versie van Guilty Gear Xrd - Sign met 5 nieuwe personages (Jack-O', Johny, Jam Kuradoberi, Raven en Dizzy) en aangepaste mechanics. Een krachtige jonge vrouw

  • €8,99
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Zavvi NL NL €8,99 Playstation 3 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €13,90 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €16,20 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,20 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €45,90 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Guilty Gear Xrd - Revelator is de geüpdate versie van Guilty Gear Xrd - Sign met 5 nieuwe personages (Jack-O', Johny, Jam Kuradoberi, Raven en Dizzy) en aangepaste mechanics. Een krachtige jonge vrouw voert oorlog tegen de mensheid en alle landen in de wereld werken samen om haar een halt toe te roepen. Speel als bekende vechters zoals Sol Badguy, Ky Kiske, Bedman en Leo Whitefang en probeer de mysterieuze Ramlethal Valentine tegen te houden. De typische hyperactieve stijl van Guilty Gear is nu vormgegeven in prachtig 3D en voorzien van een intense rock-soundtrack. Perfectioneer indrukwekkende en vernieuwende vechttechnieken, over-the-top speciale moves en het beroemde Roman Cancel-system om je tegenstanders uit te schakelen. Bereid je voor op het ultieme vechtspektakel. - Speel het nieuwe deel uit de Guilty Gear-vechtserie van Daisuke Ishiwatari en verdedig de mensheid. - Enorme Story Mode die gebruik maakt van de graphics engine. - Ervaar de typische 2D-animaties en personages in 3D en geniet van de dynamische nieuwe stijl. - 21 speelbare personages met zeer verschillende vechtstijlen. - Volledig geanimeerd met 3D visuals om een unieke en dynamische 2D stijl te creëren. - Nieuw vechtsysteem om gevorderde spelers uit te dagen. - Alternatief eenvoudig inputsysteem voor beginners. - Herwerkt onlinesysteem met 3D lobby's voor 64 spelers met volledig aanpasbare personages.
You should also check
Oni
Oni