Pro Evolution Soccer 2016

0 Reviews
Ean: 4012927111000

Konami wil met Pro Evolution Soccer 2016 sterk de basis verbeteren en doet het onder andere door ruim duizend nieuwe animaties toe te voegen. Het resultaat mag er zeker zijn, want de spelers bewegen on

  • £4.45
  • £11.11
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.co.uk GB £4.45 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €6,00 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €7,27 Xbox One Buy it now!
Amazon.com US $9.79 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,00 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €11,10 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €11,11 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Konami wil met Pro Evolution Soccer 2016 sterk de basis verbeteren en doet het onder andere door ruim duizend nieuwe animaties toe te voegen. Het resultaat mag er zeker zijn, want de spelers bewegen ongelooflijk realistisch en dit zorgt ervoor dat het voetbalspektakel op het veld echt tot leven komt.

De nieuwe animaties van Pro Evolution Soccer 2016 komen geweldig tot hun recht, de verbeterde A.I. van doelmannen is zeer welkom en de dynamische camera zorgt voor veel spektakel. PES heeft ook voor het eerst een dynamisch weersysteem en de UEFA-licenties.

Eigenschappen:

- De A.I. van doelmannen is verbeterd: Niet alleen reageren ze accurater dan in PES 2015, ook heeft voortaan elke goalkeeper zijn eigen persoonlijkheid.
- Dynamische weersysteem: Onweer of stortregen kan nu op elk moment uitbarsten en dat zorgt voor een constante spanning.
- Dynamische camera: De camera past zich automatisch aan op basis van de balpositie, waardoor je nog meer het idee krijgt te kijken naar een voetbalwedstrijd op tv.
- Celebration Control: Je krijgt de volledige controle over hoe je spelers een beslissend doelpunt vieren.
You should also check
Persona 4 Golden
Persona 4 Golden
Flap Flap
Flap Flap