South Park The Stick of Truth HD

0 Reviews
Ean: 3307216043423

Ga op een episch avontuur op zoek naar coolheid. Heb jij altijd al deel willen uitmaken van de hechte vriendengroep Stan, Kyle, Cartman en Kenny? Op het levensgevaarlijke slagveld, beter bekend als de

  • €13,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €13,99 Xbox One Buy it now!
Lowlens NL €13,99 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €19,98 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €19,98 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €24,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €29,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €32,99 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ga op een episch avontuur op zoek naar coolheid. Heb jij altijd al deel willen uitmaken van de hechte vriendengroep Stan, Kyle, Cartman en Kenny? Op het levensgevaarlijke slagveld, beter bekend als de speelplaats van de vierdejaars, staat een jonge held op. Een held die bestemd is om de redder van South Park te worden. Al duizenden jaren lang wordt de oorlog tussen mensen en elfen gevoerd. De enige reden voor deze eeuwige strijd is: The Stick of Truth. Maar het tij lijkt te keren als het nieuws van een onbekende jongen zich snel verspreidt door het land. Wanneer de verhuiswagens wegrijden, begint jouw avontuur. Vind de verloren Stick of Truth en verdien je plaats naast Stan, Kyle, Cartman en Kenny als hun nieuwe vriend. Slaag je niet, dan zal je eeuwig bekend staan als een loser.
You should also check
Cave Story+
Cave Story+
  • Platform
X-Men Legends
X-Men Legends