Assassin's Creed Chronicles

0 Reviews
Ean: 3307215916254

Of je nu een trouwe fan bent of voor het eerst kennismaakt met Assassin's Creed, in Chronicles ontdek je waarom deze serie een van de meest succesvolle uit de gamegeschiedenis is. Elk hoofdstuk markeer

  • €18,48
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €18,48 Playstation 4 Buy it now!
CoolShop.nl NL €19,50 Playstation 4 Buy it now!
Lowlens NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €20,28 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.com US $21.99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Of je nu een trouwe fan bent of voor het eerst kennismaakt met Assassin's Creed, in Chronicles ontdek je waarom deze serie een van de meest succesvolle uit de gamegeschiedenis is. Elk hoofdstuk markeert een nieuw begin met een nieuwe unieke held in een gedeelte van het Assassins Creed-universum dat je nog nooit eerder zag. Ieder verhaal uit de serie staat op zichzelf, maar de onderlinge banden versterken elkaar. De spanning van een Meester Assassin ervaar je dit keer in 2.5D. Een nieuwe dimensie, waarin je het sluipen, speuren, misleiden en moorden op een nog intensiever niveau beleeft. Word je tijdens je sluiptochten toch opgemerkt, dan is er altijd nog een stijlvolle manier om je vijanden uit te schakelen. Elke Assassin bied je een selectie aan wapens, gadgets en vechtstijlen, waardoor elke ervaring uniek zal zijn.
You should also check
NBA 2k6
NBA 2k6
Amped 3
Amped 3