Werewolves Within (PSVR required)

0 Reviews
Ean: 0887256024727

Werewolves Within brengt het plezier van met vrienden spelen naar Virtual Reality. Na verschillende aanvallen op de bewoners heeft het middeleeuwse dorpje Gallowston er schoon genoeg van! Werewolves Wi

  • €17,50
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €17,50 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €26,73 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €26,73 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Werewolves Within brengt het plezier van met vrienden spelen naar Virtual Reality. Na verschillende aanvallen op de bewoners heeft het middeleeuwse dorpje Gallowston er schoon genoeg van! Werewolves Within neemt je mee naar het middeleeuwse dorpje Gallowston, waar je de weerwolven moet vinden die de dorpelingen terroriseren. Werewolves Within is een snelle game met verborgen rollen en sociale logica voor 5 tot 8 spelers. Je kunt in het ene spel een dorpeling zijn die hard werkt om zijn dorp te ontdoen van weerwolven, terwijl je later zelf de weerwolf bent die liegt en vrienden verraadt om de stemming te overleven. Geen enkel spel is hetzelfde! Werewolves Within is een van de eerste VR-multiplayergames ooit waarin de sfeer en het gevoel van rivaliteit van het om de tafel zitten spelen met vrienden goed wordt weergegeven via VR-technologie.
You should also check