Nintendo DS Activity Meter (Green)

0 Reviews
Ean: 0045496721152

De Activity Meter houdt van minuut tot minuut de gemaakte stappen bij.De activiteitenmeter is zo klein dat hij gemakkelijk kan worden meegenomen in tas of zak. Op deze manier kan hij de activiteit van

  • €5,80
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €5,80 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €6,90 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €15,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,00 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Activity Meter houdt van minuut tot minuut de gemaakte stappen bij.De activiteitenmeter is zo klein dat hij gemakkelijk kan worden meegenomen in tas of zak. Op deze manier kan hij de activiteit van de gebruiker de hele dag meten. Het is mogelijk een dagelijks wandeldoel in te stellen. Dit begint met een standaardinstelling van 3.000 stappen. Deze instelling kan worden veranderd om aan te sluiten bij het niveau van de gebruiker.De gegevens van maximaal zeven dagen worden verzameld en opgeslagen door de activiteitenmeter. Ze kunnen gemakkelijk naar de Nintendo DS worden verstuurd om de vorderingen op langere termijn bij te houden. Wijs met de activiteitenmeter naar de Nintendo DS, alsof het een afstandsbediening is, en met een enkele druk op de knop worden de gegevens als infrarood signaal naar de Nintendo DS gestuurd.Het is mogelijk om gegevens van maximaal vier gebruikers te bewaren. Zo kunnen gezinsleden en vrienden hun niveau vergelijken. De gebruiker kan het zelfs opnemen tegen de hond.
You should also check
Splatoon 2
Splatoon 2
Pure Football
Pure Football
Lost Dimension
Lost Dimension
MotoGP 15
MotoGP 15