The Elder Scrolls Online: Morrowind (+ Discovery Pack DLC)

0 Reviews
Ean: 5055856413950

Check nu het online magazine over Morrowind en maak kans op een Collector´s Edition van de game! Keer terug naar Morrowind in dit nieuwe hoofdstuk van de veel bekroonde serie, The Elder Scrolls Online.

  • €9,51
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €9,51 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €10,59 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €11,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,99 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Playstation 4 Buy it now!
Wehkamp NL €24,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Check nu het online magazine over Morrowind en maak kans op een Collector´s Edition van de game! Keer terug naar Morrowind in dit nieuwe hoofdstuk van de veel bekroonde serie, The Elder Scrolls Online. Morrowind is in gevaar en het is aan jou om de wereld te redden van een dodelijke Daedric dreiging. Ga op avontuur en verken legendarische gebieden, van vulkanische landen tot uit paddenstoelen bestaande bossen. Betreed het bloedige Dunmerhouse rijk en win het vertrouwen van een elite sluipmoordenaar. Ontdek een groot nieuw gebied, een nieuwe klasse, een meer dan 30 uur durende verhaallijn, een nieuwe trial en een nieuwe pvp modus met 3 teams van 4 personen. The Elder Scrolls Online: Morrowind wordt de grootste uitbreiding van The Elder Scrolls Online tot nu toe. Met een nieuw avontuur voor de ESO veteranen en een complete Elder Scrolls sage voor de nieuwe spelers in de ESO wereld. RED MORROWIND, Red Vivec City van een meteoor die op ramkoers ligt met de stad door een halfgod te helpen zijn verloren krachten terug te bezorgen. Ontdek Vvardenfell, de grootste omgeving die ooit toegevoegd is aan The Elder Scrolls Online. Bezoek de kenmerkende omgevingen van de Elder Scrolls III in een complete nieuw avontuur. WORD DE WARDEN, Omarm de magie van de natuur met een compleet nieuwe klasse en ga de strijd aan met een War Bear aan je zijde. Maak je keuze uit een verschillend aantal vaardigheden voor compleet verschillende speelstijlen. WERK SAMEN MET EEN SLUIPMOORDENAAR, Help een legendarische elite lid van de Morag Tong die je gaat leiden door een plot van dodelijke politieke intriges. VECHT SAMEN IN PVP BATTLEGROUNDS, Ga de strijd aan in de Ashlands met nieuwe 4v4v4 player vs. player gevechten in een competitieve arena omgeving. Vecht voor je plek tussen de gevaarlijkste en meest talentvolle veteranen in Tamriel. The Elder Scrolls Online: Morrowind bevat het eerste hoofdstuk van de veelgeprezen serie.
You should also check
Megamind
Megamind