Mass Effect Andromeda (DVD ROM) (+ Pre-order Bonus)

0 Reviews
Ean: 5035228116290

Jij speelt als de Pathfinder, de leider van een missie die zoekt naar een nieuwe plek waar de mensheid kan wonen in een onbekend en onvergevelijk gebied in de ruimte. Je bepaald zelf je koers, ontdek b

  • €13,99
  • €27,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €13,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €27,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Jij speelt als de Pathfinder, de leider van een missie die zoekt naar een nieuwe plek waar de mensheid kan wonen in een onbekend en onvergevelijk gebied in de ruimte. Je bepaald zelf je koers, ontdek buitenaardse werelden en leid je team in de strijd voor een nieuw thuis in het Andromeda stelsel. Je zal je gameplay kunnen upgraden en customizen naar je eigen voorkeuren via een diep en flexibel progressie systeem. Samen met je team kom je terecht in actievolle gevechten waarin je gebruik maakt van high-tech wapens, speciale vaardigheden en wellicht wat nieuwe tricks in het Mass Effect universum. Het lot van de mensheid rust op jou schouders. Hoe ver zal je gaan om een plek te veroveren tussen de sterren?
You should also check
Amped 3
Amped 3
Flap Flap
Flap Flap
Dead Rising 3
Dead Rising 3