Dynasty Warriors Next

0 Reviews
Ean: 5060073308644

Beleef een nieuw type Dynasty Warrior actie, dankzij een mix van het klassieke Warriors controle schema met de nieuwe intuïtieve controls, die mogelijk gemaakt worden door de functies van de PS Vita: h

  • €22,95
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €22,95 PS Vita Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,99 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 PS Vita Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,99 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Beleef een nieuw type Dynasty Warrior actie, dankzij een mix van het klassieke Warriors controle schema met de nieuwe intuïtieve controls, die mogelijk gemaakt worden door de functies van de PS Vita: het touchscreen, achterste touchpad, bewegingssensoren. Dit alles samen met een boeiende nieuwe verhaallijn zorgt ervoor dant je nog meer in de gevechten opgaat. In de Campaign Mode die gebaseerd is op het verhaal van de Three Kingdoms tracht je een versplinterd China onder één vlag te verenigen. De Conquest modus geeft een nog grotere uitdaging door je vaardigheden te testen tegen andere spelers. De Coalition Mode laat je samen spelen met drie andere spelers via Ad-Hoc en de Gaia Mode maakt gebruik van de bewegingssensor en de camera in een aantal leuke minigames.
You should also check
Owlboy
Owlboy
Flap Flap
Flap Flap
Splatoon
Splatoon