Gioteck MP-1 Messenger Power Kit

0 Reviews
Ean: 0812313016292

De Gioteck MP-1 Power Kit bevat: Gioteck oplaadbaar battery pack: Als u een Draadloze Xbox 360 Controller gebruikt voor de Xbox 360 zijn lege batterijen tijdens intensieve, zware missies of een grote o

  • €23,99
  • €24,95
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €23,99 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,99 Xbox 360 Buy it now!
vivolanda NL €24,95 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Gioteck MP-1 Power Kit bevat: Gioteck oplaadbaar battery pack: Als u een Draadloze Xbox 360 Controller gebruikt voor de Xbox 360 zijn lege batterijen tijdens intensieve, zware missies of een grote online battle wel het laatste wat u wilt. Het oplaadbare Battery Pack is ergonomisch ontworpen en sluit naadloos aan op uw Draadloze Xbox 360 Controller. Naast het feit dat er alleen de beste materialen gebruikt zijn - wat een afwerking van grote kwaliteit garandeert, is het ook nog eens geoptimaliseerd om u de best mogelijke prestaties te leveren na elke oplaadbeurt. Geoptimaliseerd zodat u de grootst haalbare prestatie kunt halen uit elke oplaadbeurt. Gioteck MH-1 Superlite Messenger Headset Xbox 360: De Gioteck MH-1 SUPERLITE is de beste keus. deze waardevolle headset is het instapmodel om uw game-ervaring mee te vergroten. Superlicht ontwerp met een extreem comfortabele, lichtgewicht, en duurzame hoofdband die het gewicht gelijkmatig verspreidt, en met een aan twee kanten draagbare microfoonarm met rubberen kabel die ervoor zorgt dat u zich gemakkelijk kunt concentreren en compleet kunt opgaan in de game. Hij is de Ideale game + chat partner tijdens het bespreken van de strategieën met uw online kameraden.
You should also check
Petz Beach
Petz Beach