Dual Pen Sports

0 Reviews
Ean: 3700577003127

Beleef iets heel anders op je Nintendo 3DS, met het verrassende DualPenSports van Namco Bandai Games Inc. In deze zinderende nieuwe titel bestuur je de actie niet met een maar met twee stylussen op het

  • €10,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €10,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,98 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Beleef iets heel anders op je Nintendo 3DS, met het verrassende DualPenSports van Namco Bandai Games Inc. In deze zinderende nieuwe titel bestuur je de actie niet met een maar met twee stylussen op het touchscreen! Hierdoor speel je het spel op een totaal nieuwe manier en word je uitgedaagd om je handen onafhankelijk van elkaar te gebruiken. De actie in DualPenSports is razend snel of juist kalm en beheerst, afhankelijk van welke van de zeven sportminigames je speelt. Je kunt kiezen voor boogschieten, strafschoppen nemen, boksen en honkbal, om er maar een paar te noemen. Dus pak die twee stylussen op en kom in actie. Als je je eigen spelfiguur van een outfit en een uiterlijk hebt voorzien, kun je direct in een van de verschillende spelstanden aan de slag!
You should also check
For Honor
For Honor
Prototype 2
Prototype 2
Injustice 2
Injustice 2