World of Warriors

0 Reviews
Ean: 0711719863854

De strijd kan beginnen, roep de beste krijgers uit de geschiedenis op en vecht voor glorie. In een mysterieus koninkrijk, ver buiten de grenzen van ons aardse rijk, komen legers van de beste krijgers u

  • €15,94
  • €23,15
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €15,94 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €18,98 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €18,98 Playstation 4 Buy it now!
Fruugo.nl NL €21,95 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,15 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De strijd kan beginnen, roep de beste krijgers uit de geschiedenis op en vecht voor glorie. In een mysterieus koninkrijk, ver buiten de grenzen van ons aardse rijk, komen legers van de beste krijgers uit de geschiedenis bijeen in een wereld die de Wildlands heet.

De Romeinen, Vikingen, Samoerai, Azteken, Spartanen en vele anderen grijpen naar hun scherpste wapens om dodelijke speciale aanvallen uit te voeren terwijl ze bloedstollende strijdkreten ten gehore brengen. Beleef brute veldslagen voor vier spelers, lokaal of online. Roep krijgers op uit de Temple of Epics en leid ze naar unieke arena's waarbij de omgeving zelf je kan helpen het tij te keren, mits je er goed gebruik van maakt.

Vecht tegen rivalen, werk samen met vrienden in de lokale coop voor vier spelers of ga online om de klassementen te bestormen en de kampioen van de Wildlands te worden.
You should also check
Wild Guns Reloaded
Wild Guns Reloaded