The Crew 2

0 Reviews
Ean: 3307216024828

BLACK FRIDAY DEAL LEVERING VANAF 23-11-2018, THE CREW 2 is het nieuwste deel in de revolutionaire reeks en biedt de spanning en adrenaline van de Amerikaanse motorsport in een van de mooiste open werel

  • €17,98
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €17,98 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,98 Xbox One Buy it now!
Wehkamp NL €29,99 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
BLACK FRIDAY DEAL LEVERING VANAF 23-11-2018, THE CREW 2 is het nieuwste deel in de revolutionaire reeks en biedt de spanning en adrenaline van de Amerikaanse motorsport in een van de mooiste open werelden die je ooit in een game hebt gezien. Stel je vaardigheden op de proef in meerdere versies van de ultieme motorsport met diverse auto's, motoren, boten en vliegtuigen. Het genre wordt naar een nieuw niveau getild met eindeloze competities, grenzeloze verkenningsmogelijkheden en totale vrijheid. Leg elk prachtige moment vast en deel het met de wereld: streef naar eeuwige roem! Welkom in Motornation, in een enorm en gevarieerd land dat speciaal lijkt te zijn ontworpen voor de motorsport: de Verenigde Staten! Geniet van eindeloze verkenningsmogelijkheden te land, ter zee en in de lucht. Van oost naar west strijden straatracers, professionele coureurs, off-road experts en freestylers om de beste tijd in meerdere takken van de motorsport. Doe mee met razendsnelle races en deel elk schitterende moment met de rest van de wereld. THE CREW 2 geeft jou de kans om je vaardigheden aan iedereen te laten zien en om de rangen van de motorsport te beklimmen.
You should also check
The Crew 2
The Crew 2
Spyborgs
Spyborgs