Cut the Rope Triple Treat

0 Reviews
Ean: 5030917142154

Cut the Rope is een leuk, op fysica gebaseerd puzzelspel met intuïtieve besturing, verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS. Wanneer je een mysterieus pakketje ontvangt gaat het schattige m

  • €19,98
  • €49,19
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €20,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €20,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €49,19 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Cut the Rope is een leuk, op fysica gebaseerd puzzelspel met intuïtieve besturing, verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS. Wanneer je een mysterieus pakketje ontvangt gaat het schattige monstertje Om Nom dat erin zit op zoek naar één ding: snoepjes! Gebruik het touchscreen om het touw op het perfecte moment door te knippen en Om Nom de traktatie te geven waarnaar hij verlangt. Verzamel zo veel mogelijk gouden sterren door ze aan te raken met zon heerlijk stuk zoetigheid. Elk level is herspeelbaar, dus als je een ster hebt gemist of denkt dat je een hogere score kunt halen, kun je het opnieuw proberen. Elk van de 12 verzamelingen levels met verschillende themas, introduceren nieuwe onderdelen en met een totaal van 300 levels om doorheen te puzzelen, zit je niet snel leuke manieren om je monstervriend tevreden te houden.
You should also check
We Sing
We Sing
Haze
Haze
Paparazzi
Paparazzi