Carnival Kermis Games (Kinect)

0 Reviews
Ean: 5026555253895

Carnival: Kermis Games in Beweging bevat een vijftal pretparken waar twintig games en attracties te vinden zijn. De games worden gespeeld zonder controller, maar met het lichaam dankzij de Kinect-senso

  • €19,98
  • €67,48
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €23,99 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €67,48 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Carnival: Kermis Games in Beweging bevat een vijftal pretparken waar twintig games en attracties te vinden zijn. De games worden gespeeld zonder controller, maar met het lichaam dankzij de Kinect-sensor. Probeer alle kegels om te gooien bij het ballenwerpen en scoor meer punten dan je tegenstander bij basketbal. Ren op de plaats tijdens de varkensrace en spoor het dier extra aan met een ferme klap op zijn kont. Spreid je armen om alle balonnen te vangen en beweeg je lichaam heen en weer tijdens een raketvlucht. Neem het op tegen de boksmachine en dans mee met het aapje Barker. Spelers worden beloond met uiteenlopende interactieve prijzen zoals huisdierdraken, robotcowboys, vliegende beren en ninja's.
You should also check
Aven Colony
Aven Colony
Super Mario Party
Super Mario Party