Bioshock / Oblivion Pack

0 Reviews
Ean: 5026555249102

BioShock, BioShock is een revolutie in de de wereld van de shooter. Je loopt rond in een levende wereld. Nadat je vliegtuig is neergestort ontdek je een stad onder de zeespiegel. Geconstrueerd als een

  • €16,95
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €16,95 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,95 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €34,63 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €35,79 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
BioShock, BioShock is een revolutie in de de wereld van de shooter. Je loopt rond in een levende wereld. Nadat je vliegtuig is neergestort ontdek je een stad onder de zeespiegel. Geconstrueerd als een idealistische wereld voor een handvol wetenschappers, kunstenaars en industrieelen maar verworden tot een dictatuur van gemuteerde mensen. Maak de keuze: gebruik je de slachtoffers of doe je een poging ze te redden. Oblivion, The Elder Scrolls IV:Oblivion is het nieuwste hoofdstuk in de succesvolle epische sage van Bethesda Softworks. Oblivionis het vervolg op de populaire en bekroonde role-playing game (RPG)The Elder Scrolls III:Morrowind. Oblivion is een sprong voorwaarts in role-playing met een combinatie van vrije gameplay en spectaculaire graphics.
You should also check
Ghost Squad
Ghost Squad