Crazy Taxi

0 Reviews
Ean: 3455192326815,3455196526815

Iedereen die zich wel eens overgeleverd voelde aan een maffe taxichauffeur zal kunnen genieten van deze superspannende racegame van Sega. Crazy Taxi nodigt je uit achter het stuur plaats te nemen en je

  • €14,99
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Playstation 2 Buy it now!
Nedgame.nl NL €14,99 GameCube Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,00 GameCube Buy it now!
Bol.com NL €29,99 GameCube Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Iedereen die zich wel eens overgeleverd voelde aan een maffe taxichauffeur zal kunnen genieten van deze superspannende racegame van Sega. Crazy Taxi nodigt je uit achter het stuur plaats te nemen en je vrachtje van A naar B te brengen zo snel als je taxi toestaat en op welke manier dan ook! Als dat betekent dat je de verkeersregels een beetje moet aanpassen onderweg, dan moet dat maar. Bij Crazy Taxi gaat het niet om rijden volgens de regels, maar om snelheid, snelheid en nog eens snelheid. Crazy Taxi biedt de keuze uit vier wezenlijk verschillende taxichauffeurs en twee omvangrijke omgevingen om te verkennen. In een race tegen de klok moet je zo veel mogelijk passagiers oppikken en naar hun bestemming brengen. Hoe sneller je je bestemming bereikt, hoe meer geld je verdient voor je dienst er weer op zit.
You should also check