Gal Gun Double Peace

0 Reviews
Ean: 5060201655435

Wanneer de ideale, en saaie, student Hodai geraakt word door een pijl van de cupido Ekoro word hij in één klap enorm populair. In een oogopslag willen alle vrouwelijke studentes zijn vriendin zijn. Dat

  • €36,67
  • €49,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €36,67 PS Vita Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €38,08 PS Vita Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 PS Vita Buy it now!
Bol.com (BE) BE €43,00 PS Vita Buy it now!
Bol.com NL €49,00 PS Vita Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Wanneer de ideale, en saaie, student Hodai geraakt word door een pijl van de cupido Ekoro word hij in één klap enorm populair. In een oogopslag willen alle vrouwelijke studentes zijn vriendin zijn. Dat klinkt goed, maar hij komt er al snel achter dat het niet alleen maar leuk is. Elke liefdesbrief, elk compliment of kussen halen steeds meer van zijn energie weg. Hij moet sterk blijven, want als Hodai zijn ware liefde niet voor het einde van de dag vind is hij gedoemd om altijd alleen te blijven. Gebruik je "Pheromone Shot" om de andere meiden op afstand te houden terwijl je zoekt naar je enige ware liefde. Alleen door de andere vrouwen op afstand te houden krijg je de kans om de ware liefde te vinden en je liefde aan haar te verklaren.
You should also check