Super Mario Advance 4

0 Reviews
Ean: 0045496733384

Het is de bestverkopende videogame aller tijden. De game die door gamers over de hele wereld wordt beschouwd als de beste Mariogame die ooit is gemaakt. En nu kun je hem overal mee naartoe nemen.Super

  • €29,99
  • €113,33
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €29,99 GameBoy Advance Buy it now!
Bol.com NL €63,25 GameBoy Advance Buy it now!
Bol.com (BE) BE €64,25 GameBoy Advance Buy it now!
Amazon.com US $113.33 GameBoy Advance Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Het is de bestverkopende videogame aller tijden. De game die door gamers over de hele wereld wordt beschouwd als de beste Mariogame die ooit is gemaakt. En nu kun je hem overal mee naartoe nemen.Super Mario Bros. 3 was, toen hij uitkwam voor de NES in 1990, een mijlpaal in de gameswereld. Hij wordt nu uitgebracht voor de Game Boy Advance, boordevol nieuwe mogelijkheden.De graphics en het geluid van Super Mario Bros. 3: Super Mario Advance 4 zijn sterk verbeterd ten opzichte van het NESorigineel en het bevat nooit eerder vertoonde speciale spelonderdelen. Iedereen kan nu een echt Miyamotomeesterwerk van weleer beleven (of voor het eerst ervaren). Trek de rode of groene overall van Mario of Luigi aan en spring, stuiter, glijd, vlieg en zwem door acht enorme werelden. Wat hun missie is? Het opnemen tegen de krachten van Bowser en zijn vervelende kids, die alle lokale koningen in dieren hebben veranderd.Wat maakt Super Mario Bros. 3 zo speciaal? Is het de pixelperfecte besturing? Is het het uitmuntende levelontwerp, dat uit zijn voegen barst van de geheimen en verrassingen? Of misschien zijn het de coole powerups zoals het vliegende Tanooki Suit, het Frog Suit waarmee je in zee kunt zwemmen, of de wervelwindopwekkende Warp Whistle?Super Mario Bros. 3 bevat ook de originele Mario Bros.game, waardoor je je in maffe multiplayerspellen kunt storten. Verbind de game met een van de andere drie Super Mario Advancegames en doe mee met de gekke capriolen voor maximaal vier spelers.
You should also check
Lost Dimension
Lost Dimension
Wall-E
Wall-E