Universal Studios

0 Reviews
Ean: 4906571017118

Universal Studios Theme Parks Adventure biedt een prachtige verzameling puzzels en arcadegames, samengevoegd tot een spannend pretparkavontuur. Dit is de ideale Nintendo GameCube game voor beginnende s

  • €7,31
  • €99,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €7,31 GameCube Buy it now!
Bol.com NL €7,99 GameCube Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,94 GameCube Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 GameCube Buy it now!
Amazon.com US $69.73 GameCube Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Universal Studios Theme Parks Adventure biedt een prachtige verzameling puzzels en arcadegames, samengevoegd tot een spannend pretparkavontuur. Dit is de ideale Nintendo GameCube game voor beginnende spelers, en filmfans. Kies een van de zes vrolijke jongens en meisjes, bepaal het moeilijkheidsniveau en het spel kan beginnen. In een kort openingsfilmpje zal Woody Woodpecker je welkom heten en succes wensen. In Universal Studios draait alles om de attracties. Om toegang te krijgen tot een attractie, moet je eerst wel even zorgen dat je genoeg punten hebt verzameld. Dit doe je door goed te presteren in andere attracties, maar ook door zwerfvuil op te ruimen, letters te verzamelen en handen te schudden met wandelende stripfiguren.
You should also check
Hakuoki: Kyoto Winds
Hakuoki: Kyoto Winds
Cave Story+
Cave Story+
  • Platform
X-Men Legends
X-Men Legends