Trinity Universe

0 Reviews
Ean: 0813633010298

Trinity Universe is voor elke fan van diepgaande japanse RPGs een must. Er zijn maar liefst 2 complete verhaallijnen die synchroon aan elkaar lopen. Op je pad zul je wel 13 verschillende characters teg

  • €20,44
  • €31,95
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €20,44 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €31,95 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €31,95 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Trinity Universe is voor elke fan van diepgaande japanse RPGs een must. Er zijn maar liefst 2 complete verhaallijnen die synchroon aan elkaar lopen. Op je pad zul je wel 13 verschillende characters tegen komen, die allemaal een eigen inbreng hebben op het verhaal. In trinity Universe zijn er verschillende combat skills in te zetten. Zo kun je combo's maken door aanvallen aan elkaar te linken van zowel magie als melee, kun je aanvallen combineren met die van je reis genootschap en je kan speciale Soul break aanvallen doen. Dat laatste heb je nodig bij het verslaan van de sterkste bazen in het spel. Dit en nog veel meer maakt trinity universe een diepe RPG die je niet mag laten liggen.
You should also check
Spyborgs
Spyborgs