Pro Cycling Manager 2009

0 Reviews
Ean: 3512289016049

De Pro Cycling Manager serie staat al jaren bekend om zijn ultieme mix van management en sportsimulatie. Door de game steeds op alle fronten te vernieuwen is er een enorme fanbase onstaan. Elke nieuwe

  • €2,99
  • €20,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €2,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €17,98 PC Gaming Buy it now!
Blokker.nl NL €17,98 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €20,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Pro Cycling Manager serie staat al jaren bekend om zijn ultieme mix van management en sportsimulatie. Door de game steeds op alle fronten te vernieuwen is er een enorme fanbase onstaan. Elke nieuwe versie legt de lat steeds hoger en zet daarmee altijd een nieuw standaard voor alle liefhebbers van de enige en beste wielrensimulatie.Voor buitenstaanders klinkt het misschien gek om een game te maken over de wielersport. Ontwikkelaar Cyanide is er een expert in om alle facetten van de sport op een perfect manier over te brengen. Zowel het tactische van de races tijdens het seizoen als de management taken komen hierin uitgebreid aan bod.In Pro Cycling Manager /Tour de France 2009 wordt je uitgedaagd om een geheel nieuw spectaculair seizoen te beleven met meer dan 180 races, waaronder de grote competities zoals de Tour de France en de Tour van Spanje(La Vuelta). Kies een van de 65 officiele teams of maak voor het eerst een eigen team (nieuwe feature). Het doel is om met je team tot grote hoogten te stijgen! Win een van de grote competities, zorg een heel seizoen voor constant goede prestaties, laat nieuwe talenten doorstromen of richt je op de al ervaren renners.
You should also check
Eternal Sonata
Eternal Sonata