Syberia 3

0 Reviews
Ean: 3760156481005

Deze nieuwe episode van de reis van Kate Walker begint op een moment dat zij is afgedreven op een geïmproviseerd vlot. Ze wordt gelukkig gevonden door een caravaan van het Youkol-volk, anders had ze he

  • €14,99
  • €85,96
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €14,99 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 PC Gaming Buy it now!
vivolanda NL €24,95 PC Gaming Buy it now!
Fnac Marketplace FR €85,96 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deze nieuwe episode van de reis van Kate Walker begint op een moment dat zij is afgedreven op een geïmproviseerd vlot. Ze wordt gelukkig gevonden door een caravaan van het Youkol-volk, anders had ze het niet overleefd. De Youkol was ze eerder al in Syberia 2 tegengekomen. Vastbesloten om hun gemeenschappelijke vijanden te ontlopen besluit Kate de nomaden te helpen om te voldoen aan de meest vreemde tradities van hun voorvaderen: het meereizen met de transhumance van sneeuwstruisvogels naar de heilige steppen, waar zij zich kunnen voortplanten. De reis voltrekt zich door een landschap dat afwisselend betoverend en onherbergzaam woest is, waar de jonge vrouw haar meest gevaarlijke maar fantastische avonturen beleeft, met achtervolgers die haar steeds dicht op de hielen zitten.
You should also check
Syberia 3
Syberia 3
Omen of Sorrow
Omen of Sorrow
MXGP
MXGP
Game Party
Game Party
Blue Reflection
Blue Reflection