Ninja Blade

0 Reviews
Ean: 0882224729758

Ninja Blade is een actiegame waarin je als de ninja Ken het Tokio van de nabije toekomst moet beschermen tegen een gevaarlijk virus. Om dit doel te bereiken ga je de strijd aan met genetisch gemuteerde

  • €12,00
  • €44,52
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.com US $24.87 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.fr FR €44,52 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €44,52 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ninja Blade is een actiegame waarin je als de ninja Ken het Tokio van de nabije toekomst moet beschermen tegen een gevaarlijk virus. Om dit doel te bereiken ga je de strijd aan met genetisch gemuteerde monsters. Wanneer Ken tijdens zijn eerste missie verraden en voor dood achtergelaten wordt door zijn vader en leermeester, is hij op wraak uit en de enige die de stad nog kan redden. Tijdens de gevechten kun je gebruik maken van speciale ninjavaardigheden zoals de Ninja Vision. Deze vaardigheid laat je bijvoorbeeld de zwakke punten van een vijand onthullen. Daarnaast beschikt Ken over drie verschillende zwaarden. De Ninja Blade is een allround katana die zowel snel is in het gebruik maar ook zijn schare sterke aanvallen heeft. Het Stonerender-zwaard gebruik je voor het zwaardere werk, perfect om schilden mee kapot te meppen. Tot slot zijn er de Twin Falcon Knives, korte messen waarmee razendsnelle aanvallen uitgevoerd kunnen worden. Vooral tegenover meerdere kleine vijanden zijn dit de perfecte wapens.
You should also check
Dead Rising 3
Dead Rising 3
Ziggurat
Ziggurat