WRC 5 E-Sport Edition

0 Reviews
Ean: 3499550346619

DE standaard voor rallygames keert terug naar de top van het realismeklassement met gloednieuwe fysica en een rendering-engine. Zand, asfalt, modder, sneeuw, ijs… voor de allereerste keer hebben wegopp

  • €10,70
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €10,70 Xbox One Buy it now!
Amazon.co.uk GB £19.68 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Amazon.de DE €21,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €35,49 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
DE standaard voor rallygames keert terug naar de top van het realismeklassement met gloednieuwe fysica en een rendering-engine. Zand, asfalt, modder, sneeuw, ijs… voor de allereerste keer hebben wegoppervlakken echt invloed op het gedrag van een wagen. Daarnaast moet je ook leren hoe je jouw wagen afstelt om te reageren op de verschillende weersomstandigheden en dynamische verlichting. Als je 's nachts op modder en in de regen wilt winnen, zul je alles moeten geven! Ervaar een nog meeslepender 2015-seizoen met alle WRC, WRC2, WRC3 en Junior WRC coureurs, wagens en speciale etappes. Rijd over de besneeuwde wegen van Zweden en de rotsachtige straten van Mexico, en neem het op tegen de rallylegendes in 65 unieke speciale etappes in de compleet gereviseerde carrièremodus. Agressief, oplettend, fel… Ontketen je innerlijke coureur!
You should also check
Game Party
Game Party
Blue Reflection
Blue Reflection
MySims Agents
MySims Agents