Lifesigns Hospital Affairs

0 Reviews
Ean: 9006113143031

Lifesigns: Hospital Affairs is een spel waarin je een arts speelt. Jij moet de levens van mensen reden en elke seconde telt. Als een jonge, gemotiveerde arts leer je het dagelijkse leven in het ziekenh

  • €6,40
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €6,40 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €14,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,49 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €22,74 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.com US $24.99 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Lifesigns: Hospital Affairs is een spel waarin je een arts speelt. Jij moet de levens van mensen reden en elke seconde telt. Als een jonge, gemotiveerde arts leer je het dagelijkse leven in het ziekenhuis kennen. Door spannende uren door te brengen in de operatiekamer doe je ervaring op, red je levens en beoefen je lastige operaties. Je begint je carrière als een assistent-arts en zul je na een lange harde weg de hoofdarts worden van het ziekenhuis. Bovendien bevat de game net als in ziekenhuisseries de nodige portie drama, liefde, intriges en meer. Om de dagelijkse stress even de kunnen vergeten bevat de game ook enkele mini-games. Zo kun je slangen vangen, koken en vissen.
You should also check
Aegis of Earth
Aegis of Earth
MXGP 2
MXGP 2