The Witch and the Hundred Knight Revival Edition

0 Reviews
Ean: 0813633016344

Diep in het bos leven twee heksen: De beeldschone moeras heks en de lelijke bos heks. De twee zijn verwikkeld in een dodelijke strijd om de overheersing van het land. Op een dag komt de beeldschone moe

  • €27,13
  • €51,85
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €27,13 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €36,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €51,85 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Diep in het bos leven twee heksen: De beeldschone moeras heks en de lelijke bos heks. De twee zijn verwikkeld in een dodelijke strijd om de overheersing van het land. Op een dag komt de beeldschone moeras heks de legendarische "hundred knight" tegen, deze gebruikt ze vervolgens in de strijd tegen haar rivaal in de hoop als winnaar naar voren te treden. New Features in de Revival Edition, Shiny New Graphics, Met de kracht van de PS4 hebben alle moeraslanden nieuwe textures, belichting en models gekregen. The Tower of Illusion, En geheel nieuw gebied dat je in de mogelijkheid stelt om je favoriete wapens te offeren om een monster op te roepen waar je tegen kan vechten. Op deze manier heb je de kans om nog betere loot te krijgen. Be the Witch! Door de Tower of Illusion in te gaan en Concentrated Mana te verzamelen kan je nu voor het eerst Metallia oproepen en spelen als de heks! Alchemy, Misschien maak je geen goud, maar je kan nu wel je wapens upgraden met magische voorwerpen uit de Tower of Illusion. Zo kan je ATK en DEF en nog veel meer stats toevoegen aan wapens.
You should also check
NBA 2k6
NBA 2k6
Armored Core V
Armored Core V
Quantum Theory
Quantum Theory