Spyborgs

0 Reviews
Ean: 5055060951767

Spyborgs is een tekenfilmachtig actiespel waarin een team van vijf bionische superspionnen met veel humor de wereld moet redden van een stel gestoorde superschurken. Je speelt als één van de superhelde

  • €9,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon.fr FR €12,93 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €21,00 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,00 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Spyborgs is een tekenfilmachtig actiespel waarin een team van vijf bionische superspionnen met veel humor de wereld moet redden van een stel gestoorde superschurken. Je speelt als één van de superhelden maar kunt vervolgens tussen elk teamlid wisselen om gebruik te maken van hun speciale vaardigheden. Zo heb je bijvoorbeeld de beschikking over ninja-krachten, brute (vuur)kracht, of destructieve robotkrachten. Of ga aan de slag met een zwaardvechter of een acrobatische skater. Samenwerken staat centraal in Spyborgs, dat kun je dus doen door tussen de vijf spionnen te wisselen, maar ook door de game samen met een vriend te spelen in de coöperatieve modus. Tot slot zijn er een aantal minigames door de game verspreid die voor extra afwisseling zorgen in de snelle gameplay.
You should also check
Spyborgs
Spyborgs
Far Cry 5
Far Cry 5
Easy Piano
Easy Piano
Dark
Dark