Phoenix Wright Ace Attorney

0 Reviews
Ean: 0045496462482

Heb je er altijd al van gedroomd om tijdens een intense strafzaak keihard 'Objection!' te roepen? Trek je je het lot van onschuldige mensen die geen advocaat kunnen vinden aan? Ben je op zoek naar een

  • €40,46
  • €94,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €40,46 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €49,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €54,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €79,90 Nintendo DS Buy it now!
Fnac Marketplace FR €94,99 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Heb je er altijd al van gedroomd om tijdens een intense strafzaak keihard 'Objection!' te roepen? Trek je je het lot van onschuldige mensen die geen advocaat kunnen vinden aan? Ben je op zoek naar een spannende, interactieve rechtbankthriller? Phoenix Wright: Ace Attorney maakt je advocatendromen waar. Jij speelt de rol van de jonge advocaat Phoenix Wright die aan een veelbelovende carrire in de rechtszaal bouwt. Je clinten zijn onschuldig en daar moet jij de rechter van zien te overtuigen. Dat doe je door in de onderzoeksfase op locatie bewijsmateriaal te verzamelen. Vervolgens beland je in de rechtszaal, waar je getuigen aan de tand voelt en leugenaars ontmaskert door met keiharde feiten op tafel te komen. De game laat zich spelen als een serie loeispannende, interactieve verhalen waarin je wanhopig op zoek gaat naar de waarheid.
You should also check
Hori Zelda Starter Kit
Hori Zelda Starter Kit
  • Publisher Hori
  • Platform