Far Cry 5

0 Reviews
Ean: 3307216016595

Welkom in Hope County, Montana. Dit idyllische plekje isde thuis van een gemeenschap van vrijheidslievende mensen... en een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden's Gate. Deze s

  • €19,89
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Marketplace Informática ES €19,89 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €19,89 Playstation 4 Buy it now!
Lowlens NL €20,71 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €25,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €37,96 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Playstation 4 Buy it now!
Nedgame.nl NL €39,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Welkom in Hope County, Montana. Dit idyllische plekje isde thuis van een gemeenschap van vrijheidslievende mensen... en een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden's Gate. Deze sekte wordt geleid door de charismatische profeet Joseph Seed en zijn toegewijde broers en zus, The Heralds. Eden's Gate is in alle rust binnengedrongen in het dagelijkse leven van deze eens zo rustige plaats. Jouw aankomst in Hope County spoort de sekte aan om met veel geweld de controle over de regio te nemen. Nu is het aan jou om de strijd aan te gaan de zin tot verzet aan te wakkeren om de inwoners te bevrijden uit de greep van Eden's Gate.

Verken Hope County, haar rivieren, landschap en luchtruim, met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry game. Jij bent de held van het verhaal in een spannende wereld die reageert op alles wat jij doet. Een wereld waarin de plaatsen die je ontdekt en de locals met wie je samenwerkt jouw verhaal vormen op manieren die je nooit ziet aankomen.

Far Cry komt naar Amerika in het nieuwste deel van de geprezen franchise.
You should also check
Far Cry 5
Far Cry 5
Up Video Game
Up Video Game
Azada
Azada