For Honor

0 Reviews
Ean: 3307215915080

Laat in For Honor, een nieuwe actiegame ontwikkeld door Ubisoft Montreal en samenwerking met andere Ubisoft studio's, een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te o

  • €14,50
  • €31,86
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €14,50 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,50 Xbox One Buy it now!
Amazon.co.uk GB £19.99 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €28,78 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Laat in For Honor, een nieuwe actiegame ontwikkeld door Ubisoft Montreal en samenwerking met andere Ubisoft studio's, een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven.

Duik in de woedende chaos als een Ridder, Viking of Samoerai, drie van de grootste krijgerlegendes. For Honor is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een nooit eerder vertoond vechtsysteem.

Art of Battle, het innovatieve vechtsysteem van de game,geeft je volledige controle over je krijgers. Deze hebbenallen unieke vaardigheden en wapens, waarmee je alle soldaten, boogschutters en vijandige Helden die je in de weg staan op het intense, geloofwaardige strijdveld een kopje kleiner maakt.

For Honor biedt een boeiende campagne en spannende multiplayer. De volledige ervaring is samen met vrienden online te beleven, of in je eentje tegen AI.
You should also check
For Honor
For Honor
Prototype 2
Prototype 2
Injustice 2
Injustice 2