Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

0 Reviews
Ean: 0045496474485

Een boosaardige nar heeft een kwade spreuk uitgesproken over het koninkrijk Trodain: de koning is veranderd in een trol, de prinses in een paard en het kasteel Trodain is overwoekerd door betoverde kli

  • €39,99
  • €49,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €39,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €49,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een boosaardige nar heeft een kwade spreuk uitgesproken over het koninkrijk Trodain: de koning is veranderd in een trol, de prinses in een paard en het kasteel Trodain is overwoekerd door betoverde klimplanten! Als held is het jouw taak om op reis te gaan, terwijl je onderweg bondgenoten verzamelt, om deze doortrapte dwaas een halt toe te roepen en de orde in het koninkrijk te herstellen. Leid een groep helden door een enorme wereld vol duistere kerkers, terwijl je het onderweg opneemt tegen honderden monsters in klassieke turn-based gevechten. Gebruik sluwe tactieken om je vijanden te slim af te zijn op je eigen tempo, of gebruik de functie 'Speed Up' om tegenstanders sneller af te maken! Zorg dat je tijdens je reis alle dorpjes verkent, alle winkels bekijkt en alle side-quests aanneemt die je aankunt! Stel een team monsters samen en strijd in de Monster Arena, of neem foto's die je met andere spelers kunt delen via StreetPass.
You should also check
Fallout 76
Fallout 76