Deus Ex Human Revolution (Augmented Edition)

0 Reviews
Ean: 5021290043534,5021290043459

Deus Ex, Human Revolution markeert de terugkeer van een van de meest geliefde gamefranchises ter wereld en vertelt het verhaal van Adam Jensen, een man die tegen zijn wil is voorzien van kunstmatige le

  • €9,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,48 Playstation 3 Buy it now!
Nedgame.nl NL €18,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deus Ex, Human Revolution markeert de terugkeer van een van de meest geliefde gamefranchises ter wereld en vertelt het verhaal van Adam Jensen, een man die tegen zijn wil is voorzien van kunstmatige ledematen en die de sleutel heeft tot een wereldwijde samenzwering. Door de mogelijkheid de game op meerdere en steeds wisselende manieren te spelen verandert Deus Ex: Human Revolution de manier waarop games worden gespeeld en dompelt de speler onder in een wereld waar elke keuze ingrijpende gevolgen zal hebben. Kies hoe je elke missie wilt volbrengen: door te vechten, door computers te kraken, door te infiltreren of via sociale interactie, zodat je het spel op je eigen manier kunt spelen. Deze Augmented Edition bevat : - Een code voor een extra missie. - 4 unieke wapens en een Automatic Unlocking Device. - 40 paginas tellend artbook. - Exclusieve bonus dvd met 45 min durende making of the game. - De soundtrack van game. - Een interactieve comic. (gebaseerd of de oficiele DC comic.), - De E3 trailer. - Geanimeerde storyboards.
You should also check