Wall-E

0 Reviews
Ean: 4005209106207

Ergens ver in de toekomst moet de mens de Aarde verlaten, maar iemand is vergeten de laatste robot uit te zetten. WALL-E is die robot, die gebouwd is om schoon te maken en dat honderden jaren lang doet

  • €18,48
  • €27,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €18,48 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €19,11 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €22,00 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,00 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ergens ver in de toekomst moet de mens de Aarde verlaten, maar iemand is vergeten de laatste robot uit te zetten. WALL-E is die robot, die gebouwd is om schoon te maken en dat honderden jaren lang doet op de verlaten planeet. Tot hij de zoekrobot EVE ontmoet. Zij ontdekt dat WALL-E per ongeluk is gestuit om de sleutel tot de toekomst van de planeet en gaat snel terug naar de ruimte om verslag te doen. De mensheid wacht met smart op haar raport, omdat ze willen weten of de Aarde inmiddels veilig is om naar terug te keren. WALL-E volgt EVE door het heelal en zo begint zijn avontuur. De game WALL-E is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en geeft spelers de controle over WALL-E en EVE. In negen verschillende werelden moeten gamers schieten, vliegen, gevaarlijke vijanden ontwijken!
You should also check
Wall-E
Wall-E
My Hero One's Justice
My Hero One's Justice
Persona 5
Persona 5