One Piece Unlimited World Red (verpakking Frans, game Engels)

0 Reviews
Ean: 3391891977203

Deze game zit verpakt in een Frans-talig doosje maar is in-game in meerdere talen in te stellen, waaronder Engels. In One Piece Unlimited World Red beleven de spelers het complete piratenavontuur: hila

  • €4,99
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €14,99 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €27,31 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,31 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deze game zit verpakt in een Frans-talig doosje maar is in-game in meerdere talen in te stellen, waaronder Engels. In One Piece Unlimited World Red beleven de spelers het complete piratenavontuur: hilarische situaties, keiharde actie, razendsnelle gevechten en krachtige bondgenoten in een gloednieuw, nooit eerder vertoond scenario. Welke gevaren liggen Luffy en zijn nakama in de New World te wachten? Wie is deze mysterieuze persoon die tot Luffy spreekt en wat is zijn plan? One Piece fans zullen spelen als al hun favoriete leden van de Straw Hat crew en het opnemen tegen beruchte eindbazen zoals Crocodile, Rob Lucci, Caesar Clown en nog vele anderen! Zij zullen zich een groot aantal vaardigheden eigen moeten maken om talrijke flitsende combo's uit te kunnen voeren. En als de speler met de rug tegen de muur staat zal hij, net als in de manga, wat hulp van een vriend in kunnen roepen in de co-op gameplay. Zo kunnen zij het samen opnemen tegen een baas, of gewoon mini-games spelen zoals vissen, insecten vangen en veel meer!
You should also check
Alien Syndrome
Alien Syndrome
Chaos.Child
Chaos.Child