The Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection

0 Reviews
Ean: 0711719877745

Heavy Rain Heavy Rain laat zich lastig beschrijven. Deze filmachtige thriller ontwikkelt zich geleidelijk en komt uit de koker van Quantic Dream, de ontwikkelaar van het veelgeprezen Fahrenheit voor Pl

  • €14,50
  • €41,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
CoolShop.nl NL €14,50 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €23,01 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €24,00 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com NL €34,99 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €41,00 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Heavy Rain
Heavy Rain laat zich lastig beschrijven. Deze filmachtige thriller ontwikkelt zich geleidelijk en komt uit de koker van Quantic Dream, de ontwikkelaar van het veelgeprezen Fahrenheit voor PlayStation 2. De game behandelt verschillende volwassen thema's en bezit een intelligent plot en sterke verhaallijnen die draaien om een complexe morele kwestie.

Je kruipt in de huid van diverse personages met verschillende achtergronden, motieven en vaardigheden in een wereld die wordt gevormd door vertakkende verhaallijnen. Jouw acties en beslissingen bepalen het verloop van het verhaal.

Beyond Two Souls
Laat je meeslepen door een unieke, interactieve en psychologische thriller van de hand van de makers van het bekroonde Heavy Rain. Duik in een aangrijpende en onvoorspelbare actiethriller met in de hoofdrol Hollywoodactrice Ellen Page.

Kruip in de huid van Jodie Holmes, een jonge vrouw die bovennatuurlijke krachten bezit dankzij een paranormale connectie met een onzichtbare entiteit.
You should also check