Mario Hoops 3 on 3

0 Reviews
Ean: 0045496737337

Square-Enix gebruikte Nintendo's Mario-licentie om er een uniek basketbalspel aan op te hangen. Het unieke schuilt 'm allereerst in de besturing: terwijl de speler Mario en zijn vrienden over het veld

  • €33,99
  • €120,16
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €33,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €33,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.com US $79.99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €120,16 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Square-Enix gebruikte Nintendo's Mario-licentie om er een uniek basketbalspel aan op te hangen. Het unieke schuilt 'm allereerst in de besturing: terwijl de speler Mario en zijn vrienden over het veld verplaatst met de vierpuntsdruktoets, kan hij zeer nauwkeurig passen, schieten, dunken en verdedigen door de stylus over het touch screen te bewegen. Hierbij kunnen spelers het de tegenstander extra lastig maken door bananenschillen, bommen en andere power-ups in het veld te smijten. Een ander origineel element is het scoresysteem: de punten die de speler met een treffer verdient zijn afhankelijk van de verzamelde muntjes, waardoor het in principe mogelijk is met een dunk een dikke honderd punten te scoren. Het resultaat is een spectaculaire, hectische en altijd weer verrassende spelbeleving. Een enkele speler kan hiervan genieten in diverse toernooien en oefenstanden, terwijl ook tegen vrienden kan worden gespeeld in minigames.
You should also check
Dead Rising 4
Dead Rising 4
Go Vacation
Go Vacation