Syberia 3

0 Reviews
Ean: 3760156480954

Deze nieuwe episode van de reis van Kate Walker begint op een moment dat zij is afgedreven op een geïmproviseerd vlot. Ze wordt gelukkig gevonden door een caravaan van het Youkol-volk, anders had ze he

  • $3.35
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com INT $3.35 PC Buy it now!
cdkeys.com INT $4.49 PC Buy it now!
Bol.com NL €18,45 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €18,45 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Wehkamp NL €24,99 Xbox One Buy it now!
vivolanda NL €32,95 Xbox One Buy it now!
HumbleBundle INT $39.99 PC Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deze nieuwe episode van de reis van Kate Walker begint op een moment dat zij is afgedreven op een geïmproviseerd vlot. Ze wordt gelukkig gevonden door een caravaan van het Youkol-volk, anders had ze het niet overleefd. De Youkol was ze eerder al in Syberia 2 tegengekomen. Vastbesloten om hun gemeenschappelijke vijanden te ontlopen besluit Kate de nomaden te helpen om te voldoen aan de meest vreemde tradities van hun voorvaderen: het meereizen met de transhumance van sneeuwstruisvogels naar de heilige steppen, waar zij zich kunnen voortplanten. De reis voltrekt zich door een landschap dat afwisselend betoverend en onherbergzaam woest is, waar de jonge vrouw haar meest gevaarlijke maar fantastische avonturen beleeft, met achtervolgers die haar steeds dicht op de hielen zitten.
You should also check
Syberia 3
Syberia 3
NHL Rivals 2004
NHL Rivals 2004
For Honor
For Honor