Morphx

0 Reviews
Ean: 8023171023342

MorphX (voorheen The Swarm) is een actie-adventure game waarin sciencefiction realiteit is geworden. Iedereen ter wereld kon zien hoe gigantische ruimteschepen boven de grootste steden van de wereld la

  • €5,50
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €5,50 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €5,73 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.fr FR €17,12 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
MorphX (voorheen The Swarm) is een actie-adventure game waarin sciencefiction realiteit is geworden. Iedereen ter wereld kon zien hoe gigantische ruimteschepen boven de grootste steden van de wereld landen. De buitenaardse wezens vielen meteen aan en doodde zo miljoenen mensen in luttele seconden. De overheid reageerde hierop met een laatste poging door nucleaire wapens te gebruiken om de buitenaardse wezens te verslaan, dit wel ten kostte van de planeet. De ruimtewezens overleefden de aanval en de Aarde veranderde in een woestenij. De riolen, metrostelsels en kelders waren de enige plek waar de overlevenden mensen terecht konden. De mensen voegden zich tot kleine groepjes en gangs om te kunnen overleven. Jij speelt als een normaal mens in een Moskou dat nog duidelijk de liktekens van de aanval laat zien. Tijdens je overlevingstocht in de stad krijg je de mogelijkheid om de vaardigheden en karakteristieken van ruimtewezens aan te nemen en jezelf krachtiger te maken en je op deze manier beter kunnen verdedigen.
You should also check
Morphx
Morphx
Road Rage
Road Rage
Titanfall
Titanfall
Lassie
Lassie