Donkey Kong Country Tropical Freeze

0 Reviews
Ean: 0045496421717

Donkey Kong Country: Tropical Freeze maakt zich klaar voor een franchisedebuut op de Nintendo Switch! De Snowmads zijn Donkey Kong Island binnengevallen en hebben het hele eiland bevoren. De Kongs moet

  • $52.83
  • €87,34
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com EU $52.83 PC Buy it now!
Nedgame.nl NL €55,00 Buy it now!
Bol.com NL €56,99 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €56,99 Buy it now!
CoolBlue.nl NL €59,95 Buy it now!
Coolblue.be BE €59,95 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €87,34 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Donkey Kong Country: Tropical Freeze maakt zich klaar voor een franchisedebuut op de Nintendo Switch! De Snowmads zijn Donkey Kong Island binnengevallen en hebben het hele eiland bevoren. De Kongs moeten alles weer zien te ontdooien! Kruip in de huid van Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Cranky Kong en Funky Kong in een avontuur waar je zwemt, zwaait en springt door eilanden vol met hindernissen, verborgen verzamelvoorwerpen en onvergetelijke baasgevechten! Gebruik de unieke acties van elk personage om alle hoeken en gaten van elk eiland te verkennen, of speciale voorwerpen en zelfs verborgen uitgangen te ontdekken. Een funky avontuur, Exclusief voor de Nintendo Switch is er een nieuwe relaxte spelstand met de hippe, surfende Funky Kong. Dubbele sprongen, zweven, oneindig rollen en zelfs eindeloze onderwaterschroeven zijn voor hem geen probleem. Dankzij zijn sterke surfplank zullen zelfs spietsen hem niet stoppen! Deze oprechte kerel loodst je zonder enige moeite door levels met de grootste gevaren. Vereende Kong-krachten, Speel de hele game alleen, of samen met een vriend in de coöp-stand voor twee spelers. Werk samen als team en zet de plannen van de Snowmads in de ijskast! Beleef dit funky avontuur altijd, overal en met iedereen!
You should also check
Mario Tennis Aces
Mario Tennis Aces