Ancient Spirits Columbus Legacy

0 Reviews
Ean: 8713747105441

In 'Ancient Spirits: Columbus Legacy' vinden de beroemde archeoloog Richard McNamara en zijn dochter het schip van Christopher Columbus. De boot lijkt echter nog maar recentelijk verlaten te zijn, want

  • €8,00
  • €22,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €10,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Nintendo DS Buy it now!
Blokker.nl NL €22,00 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In 'Ancient Spirits: Columbus Legacy' vinden de beroemde archeoloog Richard McNamara en zijn dochter het schip van Christopher Columbus. De boot lijkt echter nog maar recentelijk verlaten te zijn, want alles ziet er nog steeds schrikbarend nieuw uit. Hoe kan een schip na vijfhonderd jaar in zo'n goede staat verkeren? De verschillende uitdagingen in 'Ancient Spirits: Columbus Legacy' klinken gemakkelijker dan ze zijn en werken gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam of tandenborstel. Treed aan boord van een klassiek schip en ontrafel het mysterie van 'Ancient Spirits: Columbus Legacy'!
You should also check
Steep
Steep