Star Wars Battlefront Elite Squadron (essentials)

0 Reviews
Ean: 0023272010232

Star Wars Battlefront: Elite Squadron gaat verder waar de gameplay van het klassieke Star Wars Battlefront ophield. Nog nooit waren de interacties en het spektakel in een game voor handhelds van zo'n h

  • €14,95
  • €16,45
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €14,95 Sony PSP Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,45 Sony PSP Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Star Wars Battlefront: Elite Squadron gaat verder waar de gameplay van het klassieke Star Wars Battlefront ophield. Nog nooit waren de interacties en het spektakel in een game voor handhelds van zo'n hoog niveau. Voor de eerste keer in de Star Wars Battlefront-serie lever je strijd op verschillende gevechtsfronten, zowel op de grond als in de ruimte. Je begint het gevecht in Star Wars Battlefront: Elite Squadron als grondsoldaat. Vervolgens kun je een schip proberen te bemachtigen voor een gevecht in de ruimte en met dat schip in een kolossaal sterrenschip landen om verder te vechten. Het verloop van de gevechten op elk front wordt direct beïnvloed door jouw handelingen. Zo ontstaat een gevechtservaring waar je met ieder schot en elke verslagen vijand de uitkomst van een gevecht in Star Wars Battlefront: Elite Squadron bepaalt.
You should also check
Etrian Odyssey
Etrian Odyssey
Splatoon 2
Splatoon 2
Pure Football
Pure Football
Fighter Within
Fighter Within