Violetta: Rhythm & Music

0 Reviews
Ean: 8154030102073

Violetta: Rhythm & Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke momenten met hun vrienden uit de

  • €9,19
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €9,19 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €10,19 Nintendo 3DS Buy it now!
CoolShop.nl NL €10,50 Nintendo 3DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Violetta: Rhythm & Music laat de spelers het spannende en opwindende leven van een popster ervaren. Ze reizen de wereld over, maken muziek en beleven onvergetelijke momenten met hun vrienden uit de tv-show. Door in de schoenen van Violetta te stappen kunnen ze carrière maken en nieuwe lokaties en liedjes vrij spelen door elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Op elk moment kan de speler naar een eerder level terugkeren om zijn of haar favoriete liedje opnieuw te spelen. Violetta: Rhythm & Music bevat 8 liedjes, verspreid over 3 lokaties. Spelers kunnen verschillende kostuums en art vrijspelen om hun ervaring aan te passen en zich beloond te voelen voor hun werk. Personages uit de show voeren dialogen met de speler. Zij zullen de speler een hart onder de riem steken als hij/zij heeft gefaald, feliciteren bij succes en steun geven voor een show.
You should also check
Lost Dimension
Lost Dimension
Ontamarama
Ontamarama
Dragon Ball FighterZ
Dragon Ball FighterZ
Chaos.Child
Chaos.Child