Trauma Center New Blood

0 Reviews
Ean: 0045496366254

Alaska - Er heersen extreem barre omstandigheden in Noord-Amerika. Maar in april begint de ijskoude winter zijn grip op het land te verliezen. De schijnbaar eindeloze nachten worden elke dag weer wat k

  • €10,00
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com (BE) BE €10,00 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €10,99 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Alaska - Er heersen extreem barre omstandigheden in Noord-Amerika. Maar in april begint de ijskoude winter zijn grip op het land te verliezen. De schijnbaar eindeloze nachten worden elke dag weer wat korter, en de bevroren wildernis begint te ontdooien. In het hart van deze ontzagwekkende omgeving ligt een klein dorp waarvan de vermoeide inwoners niet kunnen wachten tot de lente is aangebroken. Montgomery Memorial Hospital waakt over de stad als een oude man. In dit afgelegen ziekenhuis ploeteren twee dokters met een speciale band, Markus Vaughn en Valerie Blaylock. Totdat het noodlot op de deur klopt. De twee dokters worden opgeroepen om een dodelijke ziekte te bestrijden en raken verstrikt in een samenzwering met duistere vertakkingen. Alleen met behulp van hun speciale genezingsgaven kunnen Dr. Vaughn and Dr. Blaylock kostbare levens redden en het virus een halt toe roepen voordat het elke uithoek van onze planeet heeft bereikt.
You should also check
Owlboy
Owlboy