DOOM (Day 1 Edition)

0 Reviews
Ean: 5055856403425

Ontwikkeld door id software, de pionier in het first-person shooter genre en de bedenker van de multiplayer Deathmatch, is DOOM terug met gruwelijk toffe elementen en gaat hij de strijd aan met de hede

  • €14,99
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €18,70 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Xbox One Buy it now!
Amazon.com US $39.78 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ontwikkeld door id software, de pionier in het first-person shooter genre en de bedenker van de multiplayer Deathmatch, is DOOM terug met gruwelijk toffe elementen en gaat hij de strijd aan met de hedendaagse shooters. Meedogenloze demons, onmogelijke vernietigende wapens en snelle vloeiende bewegingen zorgen voor het fundament van intense first-person gevechten. Schiet hordes van demons kapot terwijl je door de verschillende lagen van de hel heen reist in de singleplayer-campagne of daag je vrienden uit in verschillende multiplayer-modi. Breid je gameplay-ervaring uit met de SnapMap game-editor waarmee je gemakkelijk gamecontent kan maken, spelen en delen met de rest van de wereld. Je bent hier met een reden. Het gigantische onderzoekscentrum van de Union Aerospace Corporation op Mars wordt overweldigd door wrede en krachtige demons. Er is maar één person die tussen hun wereld staat en de onze. Als de eenzame DOOM Marine ben je geactiveerd met maar één doel - vermoord ze allemaal. Een meedogenloze campagne, Je krijgt geen mogelijkheid om ergens achter te schuilen of te stoppen om je health te vernieuwen wanneer je met de demon hordes van hel aan het vechten bent. Combineer een arsenaal van futuristische wapens en iconische geweren, upgrades, bewegingen en een geavanceerd melee-systeem. Sla demons neer, hak ze in stukken, vermorzelen ze en blaas ze kapot op de meest creatieve en gewelddadige manieren. De terugkeer van de id multiplayer, Heers over je vijanden in de kenmerkende snelle arena-stijl gevechten van DOOM. In zowel de klassieke als de compleet nieuwe gamemodi schakel je jouw vijanden uit door gebruik te maken van een persoonlijke mix van bekwaamheid, krachtige wapens, verticale bewegingen en unieke power-ups waarmee je als demon kan spelen. Oneindig veel mogelijkheden, DOOM SnapMap - een krachtige maar gemakkelijk te gebruiken game en level-editor tool die zorgt voor oneindig veel gamecontent op alle platformen. Zonder ervaring of speciale expertise kan elke speller snel en gemakkelijk een persoonlijke map maken, nieuwe gameplay toevoegen en zelfs de game logica aanpassen wat zorgt voor compleet nieuwe modi. Speel gelijk met je creatie, deel het met een vriend of maak het beschikbaar voor iedereen over de hele wereld met slechts een druk op de knop.
You should also check
Halo Reach
Halo Reach
NHL Rivals 2004
NHL Rivals 2004
Crackdown
Crackdown
Links 2004
Links 2004