Need For Speed Hot Pursuit 2

0 Reviews
Ean: 5030946031443,5030946031436

Need for Speed is terug en beter dan ooit met Need For Speed Hot Pursuit 2! Stort je in de spanning van het allernieuwste op het gebied van arcade-racing met de waardige opvolger van het befaamde en be

  • €7,99
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €7,99 GameCube Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 GameCube Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,99 GameCube Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Xbox Buy it now!
Bol.com NL €13,95 Xbox Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,98 Xbox Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Need for Speed is terug en beter dan ooit met Need For Speed Hot Pursuit 2! Stort je in de spanning van het allernieuwste op het gebied van arcade-racing met de waardige opvolger van het befaamde en bekroonde Need for Speed III Hot Pursuit. Need For Speed Hot Pursuit 2 gaat verder waar zijn bekroonde voorganger was gebleven en levert een opwindende, intense arcade-racing ervaring. De game bevat een groot aantal openbare weg-omgevingen die echt tot leven komen, met oversteekplaatsen bij rivieren, watervallen, stranden, vulkanen en bosbranden. Meer dan 20 parkoersen, waarvan sommige zo'n 25 km lang zijn, bieden de grootst mogelijke variatie in race-uitdagingen. Voel je King of the Road door talloze race-evenementen te winnen, waaraan steeds beloningen zijn gekoppeld, zoals auto's, parkoersen en upgrades voor betere prestaties. De game daagt de coureurs uit verkeer, politie en natuurlijke elementen te ontwijken met hoge snelheid en veel stijl, de echte NFS-stijl!
You should also check