Steel Horizon

0 Reviews
Ean: 4012927081952,4012927062128

Steel Horizon is geinspireerd op de pulpromannetjes die zich in de Tweede Wereldoorlog afspelen. Jij voert het commando over marinevloten in een reeks fictieve zeeslagen.Tegen de realistische achtergro

  • €9,99
  • €49,90
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Sony PSP Buy it now!
Bol.com (BE) BE €22,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €35,49 Nintendo DS Buy it now!
Fnac Marketplace FR €49,90 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Steel Horizon is geinspireerd op de pulpromannetjes die zich in de Tweede Wereldoorlog afspelen. Jij voert het commando over marinevloten in een reeks fictieve zeeslagen.Tegen de realistische achtergrond van de oorlog is er in de game een derde duistere partij die verantwoordelijk is voor het conflict. Deze partij gebruikt futuristische technologie om de strijd in zijn voordeel te laten verlopen.Naast de meeslepende solocampagne, waarin je een ultrageheim Amerikaans marinevaartuig bestuurt, kun je het in Steel Horizon in een draadloos multiplayerspel opnemen tegen een rivaal. Tien bonusmissies zorgen voor nieuwe uitdagingen en laten je zelf een vloot samenstellen die je in de hoofdcampagne kunt gebruiken.
You should also check
Agony
Agony